Anlık Bildirim

Deus Ex: The Fall'ın iOS versiyonu yayınlandı

Deus Ex: The Fall'ın iOS versiyonu yayınlandı
Geçtiğimiz haziran ayında iOS ve Android platformu için duyurulan Deus Ex: The Fall, nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Deus Ex: Human Revolution'ın öncesini konu alan yapım, eski bir SAS askeri olan Ben Saxon'un kotrollerini mobil oyuncuların ellerine bırakıyor. Aksiyon ve RPG dinamiklerini Cyberpunk atmosferiyle mobil cihazlara taşıyan yapım kaliteli grafikleriyle dikkat çekiyor.

Mini bulmacaları ve kimi zaman gizlilik gerektiren görevleriyle saf bir FPS oyunu olmaktan Deus Ex: The Fall, dokunmatik ekranlar için özelleştirilmiş bir kontrol yapısını da oyuncuların beğenisine sunuyor. Başarılı ses unsurlarının yanı sıra, tatmin edici düzeyde bir seslendirme performansı sunan oyunun toplamda 6 saatlik bir oyun süresine sahip olduğunu da hatırlatalım. Bu arada yapımın tatmin edici bir oyun içeriği de sunduğunu da belirtelim.

Gerçek Deus Ex atmosferini mobil cihazlara taşıma iddiasıyla karşımıza çıkan Deus Ex: The Fall Appstore'da 12.99 TL'lik bir fiyat etiketiyle oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda. Yapımın iOS 5 veya üzeri yazılıma sahip iPad 3, iPad Mini, iPhone 4S, beşinci nesil iPod Touch ve üzeri cihazlar için optimize edildiğini de belirtmekte fayda var. Deus Ex: The Fall'a Appstore üzerinden aşağıdaki market bağlantısından erişebilirsiniz. Bu arada oyunun Android versiyonu için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmiş değil. Ancak, yakın bir zamanda yayınlanmasını bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1261 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve Android
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim