Anlık Bildirim

Dolphin Browser 8 Beta, Android'e özel olarak kullanıma sunuldu


Android işletim sistemli cihazları için hazırlanmış olan en başarılı internet tarayıcılarından biri olan Dolphin Browser uygulamasının en yeni sürümün olan Dolphin Browser 8'in Beta versiyonu Android kullanıcılarına özel olarak kullanıma sunuldu.
Standart Android internet tarayıcıyla kıyaslandığı zaman sekmeli tarayıcı sistemi, çeşitli add-on (eklenti) seçenekleriyle dikkat çeken Dolphin Browser'ın 8. sürümünün Betasında tasarım ve işlevsellik anlamında çeşitli yeniliklere gidilmiş.
İlk olarak Bottom Menu Bar adı verilen alanda, Bookmark Side Bar, İleri-Geri,Gesture(dokunmayla yönetim) ve Sonar (Sesli Komut) fonkisyonları yer alıyor. Add-on yani eklenti alanındaki yenilikte eklentilerin ikonlarına ek olarak isimlerinin de eklenmesi olmuş zira bu yenilik sayesinde ikonları ezberleme ihtiyacı ortadan kalkıyor. Sonar ve Gesture adı verilen sesli ve dokunmatik yönetim işlevlerine erişim için tarayıcının yunus ikonuna dokunmak yeterli olacak, bunun dışındaki tasarımsal diğer yenilik ise gri arkaplanın beyaz yapılması olmuş.
Şu anda Beta sürümü kullanımda olan Dolphin Browser 8'in ilerleyen dönemde daha fazla yenilik ve geliştirmelerle Google Play'deki yerini alacağı belirtiliyor.
Dolphin Browser 8 Beta, Android'e özel olarak kull
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim