Anlık Bildirim

Apple, bu yıl dört yeni iPhone modeli tanıtabilir

Apple, yıl içerisinde dört yeni iPhone modeli tanıtacak gibi gözüküyor. İlk modelin Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2018'de tanıtılacağı tahmin ediliyor. Ayrıntılar haberimizde...
Bu yıl iPhone serisi adına oldukça hareketli bir yıl olacağa benziyor zira Apple'ın iPhone X'un düşük satış adetlerini telafi edebilmek adına dört yeni iPhone modeli tanıtacağı dedikoduları bir süredir ortalıkta dolaşıyor. İlk tanıtılacak telefonun iPhone SE 2 olacağı söylenirken, telefonun haziran ayında düzenlenecek olan Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC 2018) tanıtılacağı tahmin ediliyor. 
4 Haziran'da başlayacağı ortaya çıkan WWDC 2018'de iOS 12 ile birlikte tanıtılacağı söylenen iPhone SE 2 ile ilgili birtakım teknik detaylar da ortalarda dolaşıyor. 4.2 inç IPS LCD ekran ile söylenen telefona iPhone 7 serisinde kullanılan A10 Fusion platformu, 2 GB RAM ve 1700 mAh kapasiteli bir batarya eşlik edecek. Gelişmiş kamera ve  Qi kablosuz şarj desteği de telefonun şimdiye kadar sızdırılan özellikleri arasında yer alıyor. 

Eylül'de 3 yeni iPhone geliyor

Apple, her sene olduğu gibi bu yıl da Eylül ayında bir etkinlik düzenleyecek. Analistler Eylül ayında düzenlenecek olan lansmanda üç yeni iPhone modelinin tanıtılacağını öngörüyor. Sektörden gelen bilgiler, 6.1 inç boyutundaki iPhone modelinin seleflerinden daha ucuz fiyat etiketine sahip olacağını söylüyor. Haliyle bu iddialar, 6.1 inçlik iPhone modelinin bir hayli merak uyandırmasına neden oldu. 
 
Apple'ın, satış hedeflerinin yüksek tutulduğu 6.1 inç boyutlu iPhone modelinin fiyatını düşürebilmek adına birtakım özelliklerden feragat edeceğini biliyoruz. Şirketin 700$-800$ aralığında bir fiyat etiketi biçmesi beklenen telefonunda üç yıldır kullandığı 3D Touch özelliğinden vazgeçeceği düşünülürken RAM tarafında da tanıtılacak diğer modellere nazaran düşüş bekleniyor. Ayrıca diğer modellerde OLED ekran kullanılmasına kesin gözüyle bakılırken 6.1 inç boyutlu modelde ise LCD ekran teknolojisine yer verileceği söyleniyor. Kamera konusunda ise Apple'ın tek bir arka kamera sensörü yerleştireceği konuşuluyor. 
Diğer iki modeli ise 2018 model iPhone X ve iPhone X Plus gibi düşünebilirsiniz. Üst seviye donanım özelliklerine sahip olacak bu modellerde 4 GB sistem belleğine yer verileceği bilgisi sızdırılırken tasarımsal olarak geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone X'a bir hayli benzeyeceği tahmin ediliyor. Fiyatları konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmayan cihazlarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşacağız.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7159 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone x ve
2 etiket daha 2018 iphone Telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim