Anlık Bildirim

Dubaili W Motors, yeni lüks süper otomobiliyle Cenevre'de

Lykan Hypersport modeliyle bilinen Dubaili lüks süper otomobil üreticisi W Motors, 800 beygirlik motora sahip yeni aracı Fenyr Supersport'u Cenevre'de görücüye çıkardı.

Dubaili W Motors, yeni lüks süper otomobiliyle Cenevre'de Tam Boyutta Gör
 

Hızlı ve Öfkeli serisinin yedinci filmindeki heyecanlı sahneleriyle öne çıkan Lykan Hypersport modelinin Dubaili üreticisi W Motors, birbirinden ünlü markaların konsept ve üretim araçlarını sergilediği 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Fenyr Supersport’u görücüye çıkardı.

Dubaili üreticinin performans odaklı süper otomobili, kalbinde Alman RUF Automobile ile birlikte geliştirilmiş 3.8 litre sıralı 6 silindir motor bulunduruyor. Bu motor Fenyr Supersport’a 7100 rpm’de 800 beygir güç, 4000 rpm’de 980Nm tork sağlıyor.

Üretilen gücü yola yedi ileri PDK şanzıman ile aktaran araç, bu değerler sayesinde 2.7 saniyelik 0-100km/s hızlanma süresine ve 400km/s maksimum hıza sahip oluyor. 0-200km/s hızlanma süresinin ise 9.4 saniye olduğu belirtiliyor.

Hem hızlı hem lüks 

Aktif aerodinamik yapıda karbon fiber gövdeye sahip olan Fenyr Supersport’un uzunluğu 4684mm, genişliği 1983mm, ve yüksekliği 1199mm olarak ölçülüyor. 2625mm aks mesafesine sahip olan süper otomobilin boş ağırlığı ise 1350 kilogram.

Fenry Supersport’un iç kabininde karbon fiber yoğun olarak kullanılmakla birlikte, 12.3 inç gösterge paneli, 10.4 inç boyutunda ekrana sahip bilgi eğlence sistemi, otomatik ısı kontrolü, özel ses sistemi, ve arka görüş kamerası gibi pek çok özellik yer alıyor.

Dubaili W Motors’un her yıl sadece 25 adet üreteceği süper otomobilin satış fiyatı ise 1.4 milyon dolar.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4714 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
süper otomobil, fenyr supersport ne kadar ve 2018 cenevre otomobil fuarı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim