Anlık Bildirim

Dünyada 5.000'den fazla Bitcoin ATM'si var

En çok bilinen ve en geniş market hacmine sahip kripto para birimi olan Bitcoin'in, son yapılan alınan bilgilere göre, dünya çapında 5.000'den fazla ATM'si bulunuyor.
2013 yılından beri hizmet veren Bitcoin ATM'leri, neredeyse tüm dünyaya yayılmış durumda. Söz konusu ATM'ler, tüm dünyada aktif şekilde kullanılıyor.
CoinATMRadar'dan alınan verilere göre, Bitcoin ATM'lerinin sayısı, bugün itibariyle 5.000'i aşmış durumda. 70'den fazla ülkede Bitcoin ATM'si bulunuyor. Kullanıcılar, bu cihazlardan Bitcoin alım-satım işlemi gerçekleştirebiliyor.
İlk kurulduğu günden bugüne Bitcoin ATM'leri büyük bir gelişim gösterdi. Söz konusu cihazlar, bugün başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere birçok ülkede Bitcoin alım-satım işlemi gerçekleştirebilmeleri için kullanıcılara olanak sağlıyor. 
Geliştirilen ortaklıklarla Bitcoin ATM'lerinin yayılma hızı da arttırılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Circle K ile imzalanan bir işbirliği anlaşması sonrası DigitalMint başkanı Marc Grens:" Circle K gibi saygın bir kuruluşla ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz." açıklaması yapmış ve "Bu ortaklık, Bitcoin erişiminin dünyadaki yeni pazarlara büyük ölçüde genişlemesi için kapıyı açıyor." demişti.
Türkiye'de eskiden Atatürk Havalimanı'nda bulunan Bitcoin ATM'si şu an inaktif. Dünyadaki tüm Bitcoin ATM'lerinin yerlerini buradan adresinden görebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim