Anlık Bildirim

EA, Battlefield 4'ü iOS üzerinde çalıştırdı

EA, Battlefield 4'ü iOS üzerinde çalıştırdı
Frostbite'ı mobil platformlara taşıma konusunda çeşitli çalışmalar yürüten EA, bir kez daha motorun masaüstü platformlar ve konsollarla sınırlı kalmayacağının işaretlerini verdi.

EA, söz konusu çalışmalar kapsamında Frostbite ile geliştirilen Battlefield 4'ü iOS üzerinde çalıştırmayı başardı. Battlefield 4'ün iOS sürümüne ait birkaç görsel de yayımlayan EA, bu motorun doğru kullanıldığında, mobil cihazlarda nasıl bir performans sergileyeceğini de ortaya koymuş oldu. 

EA'nın bu başarısının ardındaki en önemli unsur ise, iOS cephesindeki Metal API'leri olarak karşımıza çıkıyor. Hatırlayacağınız üzere WWDC 2014'te iOS 8'le birlikte lanse edilen Metal, donanımın daha verimli kullanılmasını sağlayan bir alt yapı vaat ediyordu.

iOS üzerinde çalışan bir demoya sahip olan Battlefield 4'ün tam anlamıyla mobil cihazlarda boy gösterip göstermeyeceğini düşünmek için şu an biraz erken. Ancak, ilerleyen dönemlerde gücünü Frostbite'dan alarak, üst düzey bir görsellik sunan mobil oyunlarla karşılaşmamız oldukça muhtemel. 
 
EA, Battlefield 4'ü iOS üzerinde çalıştırdı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1566 kez okundu.
36 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
frostbite, ea ve
2 etiket daha iOS uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim