Anlık Bildirim

EVGA'dan Batman tutkunlarına özel GeForce GTX 580

Önde gelen donanım üreticilerinden EVGA, Batman: Arkham Cirty temasını taşıyan GeForce GTX 580 modelini duyurdu. Bir yandan Kepler mimarisini temel alan yeni nesil Nvidia GPU'larını bekleyen diğer taraftan da pazarda rekabetçi olmayı devam ettirmek isteyen EVGA'nın yüksek performans segmentindeki yeni çözümüi, tasarım olarak Nvidia'nın referans modelini temel alırken, soğutucu üzerindeki Batman çıkartması ile ayrılmayı başarıyor.
40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF110 grafik yongasının güç verdiği DirectX 11 destekli ekran kartı, GeForce GTX 580 Superclocked Batman: Arkham City, fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor. Grafik işlem birimi 797MHz'de, paralel işlemcileri 1594MHz'de ve bellekleri de 4050MHz'de görev yapan ekran kartına 384-bit bellek veri yolu desteği 1.5GB GDDR5 bellek kapasitesi eşlik ediyor. Çoklu ekran kartı kurulumları için SLI desteği sunan ekran kartında görüntü aktarımı içinse çift DVI ve HDMI portlarına yer veriliyor.
Kutu içeriğinde Batman: Arkham City için ücretsiz indirme kuponuna da yer verilen ekran kartı, 529.99$ olarak belirlenen son kullanıcı satış fiyatı ile listelere girmiş durumda. 
EVGA'dan Batman tutkunlarına özel GeForce GTX 580
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14090 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
evga, batman
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim