Anlık Bildirim

Fantasea, Canon G15 için geliştirdiği yeni su altı haznesini duyurdu


Su altı yaşamını görüntülemek isteyen kullanıcılar için bir numaralı ürünler olan su altı haznelerine, Fantasea firması tarafından yeni bir model eklendi.
Canon'un üst seviye kompakt fotoğraf makinelerinden olan G15 için geliştirilen FG15 su altı haznesi, fotoğraf makinesinin 60 metre derinliğe kadar indirilmesine, makine üzerinde yer alan tuşların aktif olarak kullanılmasına, G15 üzerinde yer alan LCD ekranın görüntülenebildiği darbelere dayanıklı oldukça sağlam gövde yapısına ve su sızıntılarına karşı kullanıcıyı uyaran özel alarm sistemine sahip. 
Birçok farklı aksesuar ile beraber olarak kullanılabilen hazne, su altında video çekim işlemleri için özel tuşları üzerinde barındırıyor ve makine üzerinde yer alan dahili flaşın aktif olarak kullanılmasına izin verebiliyor. 17x13x13.5mm boyutlara ve 1.1kg ağrılığa sahip olan FG15, ayrıca özel yapısı sayesinde rahatça takılıp çıkartılabiliyor.
Canon G15 kompakt fotoğraf makinesi için hazırlanmış olan Fantasea FG15 su altı haznesini, firmanın resmi sitesi üzerinden 718$ fiyat etiketiyle satın alabilir, ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Fantasea, Canon G15 için geliştirdiği yeni su altı haznesini duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim