Anlık Bildirim

FiftyThree, Pencil adlı stylus kalemine iOS8 ile beraber "yüzeysel basınç" desteğini verecek

FiftyThree, 2013'ün Kasım ayında iPad uyumlu ücretsiz çizim uygulaması Paper'a özel olarak geliştirdiği "Pencil" isimli bir stylus kalem modeli kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Firma yeni yaptığı açıklamayla ise bu kaleme iOS8 ile beraber "yüzeysel basınç" desteğini vereceğini duyurdu.
Pencil stylus, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad Mini ve Retina Ekranlı iPad Mini ile Bluetooth teknolojisi üzerinden kablosuz olarak iletişim kuruyor ve benzerlerine göre daha kalın bir uç ve gövde yapısıyla geliyor. Arka tarafında bir adet silgi taşıyan kalem, ahşap ve alüminyum olmak üzere iki farklı malzeme seçeneğiyle satın alınabilirken, şarj edilebilir bataryasıyla da normal kullanımda bir ay batarya ömrü ortaya koyabiliyor. Adaptif "Palm Rejection" sistemiyle ekrana dokunmadan elin ve ucun nerede olduğu algılayabilen Pencil, Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS8 ile beraber ise yüzeysel basınç desteğine kavuşuyor. Bu sayede yatay açılarda kalın, dik açılarda ise ince çizgilerin çıkartabilen kalem, sonuç olarak çok daha rahat bir kullanım yapısı ortaya koyabiliyor. 
Önümüzdeki sonbahar aylarında geleceği belirtilen yüzeysel basınç desteği hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilir, Pencil stylus kalem modelini buradan 75$ fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.
 
FiftyThree, Pencil adlı stylus kalemine iOS8 ile beraber 'yüzeysel basınç' desteğini verecek
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim