Anlık Bildirim

Fitbit'in sağlık uygulaması, adet döngüsünü 10 günle sınırladığı için kadınların tepkisini çekti

Sağlık ve spor odaklı akıllı saat ve bileklikleriyle tanınan Fitbit, bazı kadınların tepkisini çekti. Geliştirdikleri kadın sağlığı izleme uygulamasında, adet kanaması en fazla 10 gün sürebiliyor...
Fitbit'in sağlık uygulaması, adet döngüsünü 10 günle sınırladığı için kadınların tepkisini çekti
 
Fitbit, akıllı saat ve bileklikler üreten bir marka. Bu yılın başlarında kadın sağlığı izleyicisi uygulamasını saatlerine eklemişti. Böylece kullanıcılar adet döngüsünün ayrıntılarını kaydedebiliyor ve olası değişimleri takip edebiliyor. Fitbit'e göre kadınların %80'i adet döngüsünde kaç aşama olduğunu bilmiyor ve %70'inden fazlası, bir döngünün ortalama süresini doğru belirleyemiyor. 
Fitbit'in sağlık uygulaması, adet döngüsünü 10 günle sınırladığı için kadınların tepkisini çekti
 
 
Kullanıcılar, adet döngüsü verilerini, baş ağrısı ve akne gibi sorunlarını kaydedebilir ve bunlara kolayca erişebilir. Ayrıca bu özel bilgilerini telefondan veya uygulamadan gizleyebilirler. Gelgelelim bazı kadınlar uygulamaya tepkili! Çünkü, döngü izleyici en fazla 10 günü kaydedebiliyor. Fakat menstrual döngü 10 günden fazla sürebileceği için, uygulamanın işlevselliği kısıtlanmış oluyor. Kullanıcılar, konuyu topluluk sayfasında da dile getirmiş. Bir kadın şöyle yorum yapmış: "Bazı kadınların menstrual kanamaları, pek çok nedene bağlı olarak 10 günden daha uzun sürebilir. Ben döngümü, gün sınırı olmadan takip etmek isterdim."
Fitbit, durumu düzeltmek yerine "topluluk sayfamıza öneri ve görüşlerinizi belirtin" demiş. Kullanıcıları kızdıran bu cevaba Jen Persson şöyle tepki göstermiş: "Sorunlar hakkında konu açtırıp oylatmak yerine onları çözseniz, size ödeme yapan müşterileriniz için daha iyi olurdu."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim