Anlık Bildirim

Flashout 2, Appstore'daki yerini aldı

Flashout 2, Appstore'daki yerini aldı
Jujebee tarafından masaüstü platformlar ve mobil cihazlar için geliştirilen Flashout 2, iOS platformu için yayımlandı.

Flashout 3D'nin devam oyunu niteliğindeki Flashout 2'de yine yer çekimine meydan okuyan jetlerin futuristik pistlerdeki kapışmasına şahit oluyoruz. İlk oyuna göre daha kaliteli grafiklerle karşımıza çıkan yapım, daha geniş bir oyun içeriği de sunuyor. 

Tek oyunculu modunda kariyer, tek yarış ve zamana karşı yarış olmak üzere üç farklı oyun modu bulunduran yapımın çok oyunculu modunda ise; Game Center, multiplayer, ghost ve bet olarak adlandırılan dört farklı mod yer alıyor. Londra, Paris ve Moskova gibi mekanlardan esinlenilerek hazırlanan 10 farklı pistin bulunduğu oyunda yükseltilebilir nitelikteki 9 farklı yarış jeti oyuncuların beğenisine sunuluyor. Jiroskop ve sanal butonlar yardımıyla sağlanan 6 farklı kontrol şemasına sahip olan oyunda kontrolcü ve Apple TV desteği de yer ediniyor.

Flashout 2'nin grafikleri ilk oyuna göre daha kaliteli olsa da mükemmeli vaat etmiyor. Ancak oyun, genel yapı itibariyle futuristik havayı başarıyla yansıtıyor. Bu futuristik yapı hareketli müziklerle de destekleniyor. Oyun ücretli olmasına rağmen, neredeyse her ekranda karşımıza çıkan uygulama içi satın alımlar ise kimi zaman can sıkıcı olabiliyor. Flashout 3D'yi beğenen oyunculara önerebileceğimiz Flashout 2'ye aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada oyunun PC, Mac, Windows Phone ve Android için de yayımlanacağını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim