Anlık Bildirim

Flipboard ticari hayata atılıyor

Flipboard ticari hayata atılıyor

Magazin tadında haber okuma tarzıyla mobil platformların vazgeçilmez uygulamaları arasında yerini alan Flipboard, artık ticaret konusuna da el atıyor.

Bir süre önce kullanıcılara kendi magazinlerini hazırlama imkanı sunmaya başlayan Flipboard, artık alışveriş kataloglarının hazırlanmasına da izin vermeye başladı. Uygulamada haber, teknoloji ve spor gibi kategorilere alışveriş de ekleniyor. 

Alışveriş kategorisinde Banan Rebuplic gibi firmaların katalogları yer almaya başladı. Bu kataloglar içerisinde kullanıcılar beğendikleri ürünleri satın da alabiliyor. Ayrıca ünlülerin derlediği ürün katalogları da Flipboard içerisinde bulunabilecek. 

Kullanıcılar magazinlerine alışveriş sitelerinden ürün eklemek isterse, güncellenen flip.it tarayıcı eklentisi vasıtasıyla bunu yapabilecek.

Flipboard şimdilik tıklanan linklerden dolayı herhangi bir ücret ödemesi yapmıyor. Ancak ilerleyen dönemlerde gelirler arttıkça bunun da mümkün olabileceği tahmin ediliyor. Alışveriş kataloglarının Flipboard editörlerinin kontrolünden geçmesi şart. An itibariyle Flipboard uygulamalarında alışveriş kategorisini bulmak mümkün.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim