Anlık Bildirim

Football Manager 14'ün mobil versiyonu Appstore ve Google Play'deki yerini aldı

Football Manager 14'ün mobil versiyonu Appstore ve Google Play'deki yerini aldı
Masaüstü platformlar için Steam üzerinden indirilebilir içerik olarak Football Manager 14'ün "Football Manager Handheld 2014" adlı mobil versiyonu Appstore ve Google Play'deki yerini aldı.

Ülkemizde büyük bir ilgiyle karşılanan fubol yönetim oyunlarından Football Manager'ın mobil versiyonu, masaüstü sürümüne göre kısıtlı bir içerikle karşımıza çıkıyor. Türkçe dil desteğinin ve Türk liginin bulunmadığı oyunda Career, Challenge ve My Club olmak üzere 3 farklı oyun modu ve 14 ülkenin ligleri yer alıyor.

Career modunda herhangi bir takım seçerek o takımın başına geçip teknik direktörlük kariyerinize ilk adımı atabilirsiniz. Risklerle dolu bir oyun modu olan Challenge'de de düşüşte olan bir takımın başına geçerek işleri yoluna koymak için mücadele edebilirsiniz. My Club modunda ise, kendi kulübünüzü oluşturarak bunu oynanabilir liglere ekleyebilirsiniz. 

Appstore'da 17.99 TL'den Google Play'de ise, 9.99$'dan mobil oyuncuların beğenisine sunulan Football Manager Handheld 2014'e aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1565 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sega, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim