Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "1 Ocak 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Fujifilm

Fujifilm’in X30 fotoğraf makinesi 2014 Şubat ya da Mart ayında duyurulabilir
Fotoğraf dünyasının önemli isimlerinden Fujifilm, Digicame-info sitesinin elde ettiği bilgilere göre hali hazırda satılmakta olan X20’nin halefini 2014 Şubat ya da Mart ayında resmi olarak karşımıza çıkacak. X30 ismiyle geleceği belirtilen fotoğraf makinesi, tahminler doğru çıkarsa 1-inç sensöre ve sabit bir zoom lense sahip olacak. Firmadan ayrıca Ocak ayı içerisinde siyah renkli bir X100s fotoğraf makinesi de bekleniyor.



Panasonic

Panasonic’in yeni GF fotoğraf makinesi hakkında görseller ortaya çıktı
Adını daha çok ortaya çıkarttığı patentler ile duyduğumuz sektörün bilindik internet sitelerinden Egami, bu sefer Panasonic tarafından alınan yeni bir patenti ortaya çıkarttı. Daha önce gördüklerimize nazaran gerçek fotoğrafların yer aldığı patent, belirtildiği kadarıyla Panasonic’in GF serisi yeni lensleri değiştirebilir fotoğraf makinesini gözler önüne seriyor. Serinin genelinden daha farklı bir çizgi ile hazırlandığı görülen tasarımın, firmanın bahar aylarında satışa sunulması beklenen yeni GF fotoğraf makinesine ait olabileceği düşünülüyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim