Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "2 Ağustos 2013"

Oy Ver

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.          

Sigma       
Sigma 24-70 f/2 DG OS HSM lens modeligörüntülendi
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '2 Ağustos 2013'
Büyük fotoğraf firmaları için üst seviye lensler üreten Sigma'nın geçtiğimiz günlerde dedikoduları gelen 24-70mm f/2 DG OS HSM lensinin ilk görseli ortaya çıktı. Firmanın yeni tasarım anlayışıyla üretilen lensin Photokina 2014 fuarında resmi olarak tanıtılması bekleniyor ve modelin F/2 sabit diyafram değerine sahip 24-70mm aralığa sahip ilk lens modeli olacağı belirtiliyor.
Sony
Sony, NEX-5T modeli 13-14 Ağustos tarihlerinde resmi olarak tanıtılabilir
 
Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '2 Ağustos 2013'
Sony'nin hali hazırda satılmakta olan NEX-5R modelinin yerine tanıtılmasını beklediğimiz NEX-5T fotoğraf makinesi SonyAlpaRumors'un sağlam kaynaklara dayandırdığı bilgilere göre 13-14 Ağustos tarihlerinde resmi olarak kullanıcılar karşısına çıkartılabilir. Geçtiğimiz günler içerisinde de Tayvan NCC ajansı üzerinde ismi görüntülenen NEX-5T, teknik olarak ayrıntıları bilinmiyor olsa da birçok kişide büyük merak uyandırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim