Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "24 Nisan 2014"

Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Sony

Sony RX2’nin 35mm F/1.8 Zeiss lens ile beraber yaz aylarında duyurulacağı söyleniyor
Sektörün önemli firmalarından Sony, gelen son dedikodulara göre RX1R yerine hazırladığı RX2 fotoğraf makinesini yaz aylarında duyurmaya hazırlanıyor. Daha önce bir patent üzerinde de ortaya çıktığı kadarıyla kavisli sensör (Tam Kare / FF) taşıyacağı belirtilen ve bu nedenle kavisli sensör yapısına özel olarak yine patenti alınan 35mm F/1.8 lens modeliyle geleceği düşünülen RX2, bu yapıyla da söylendiği kadarıyla tam karede eşit keskinlik ortaya koyabilecek. (SAR)


Sigma

Sigma’nın 24mm F/1.4 Art lensi Ekim ayında gelebilir
Özellikle yeni seri lens modelleriyle oldukça iyi sonuçlar ortaya koyan Sigma, PhotoRumors’un son haberine göre 24mm F/1.4 Art lensini Ekim ayında kullanıcıların beğenisine sunacak. Photokina şovu kapsamında tanıtılacağı tahmin edilen lens, büyük ihtimalle de hali hazırda satılmakta olan 50mm ve 35mm Art modellerinden daha fazla olarak 1000$ civarında raflardaki yerini alacak. (PR)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim