Anlık Bildirim

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, "3 Nisan 2014"

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '3 Nisan 2014'
Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

Nikon

Nikon 1 J4 aynasız fotoğraf makinesi, yeni 18-300mm lens modeliyle beraber duyurulacak
Nikon’un geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan ve hali hazırda satılmakta olan 1 serisi J3’ün yerine hazırlanan yeni aynasız fotoğraf makinesi J4, NikonRumors’un elde ettiği son bilgilere göre aynasız sistemler için hazırlanan yeni 18-300mm lens modeliyle beraber duyurulacak. 550 gram ağırlığa ve tamamen plastik gövde yapısına sahip olacağı söylenen lens, tahminler doğru çıkarsa 300mm’de F/6.3 diyafram değeri sunacak. Bu arada NikonRumors, Nikon 1 J4’ün dokunmatik LCD ekrana ve 1/60 saniye flaş senkronizasyon hızına sahip olacağını ekstra bilgi olarak açıklamış durumda.

Not: Görsel temsilidir. / (NR)


Sony

Sony A77II, 24MP çözünürlüğünde bir sensörle gelebilir
Sony’nin A77 model isimli fotoğraf makinesi yerine Mayıs ayında duyurması beklenen A-Mount bağlantı yapılı yeni çözümü A77II, SonyAlphaRumors sitesine göre 24MP çözünürlüğünde bir sensör ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Dünyanın en hızlı otomatik netleme sistemine sahip APS-C algılayıcı aynasız fotoğraf makinesi olarak nitelendirilen A6000 içerisinde kullanılan ile aynı olup olmadığı bilinmeyen bu 24MP sensör yanında, A77II’nin Wi-Fi ve NFC kablosuz bağlantı teknolojilerine de sahip olacağı farklı kaynaklardan gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Not: Görsel temsilidir. / (SAR)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim