Anlık Bildirim

"Foxconn, 7.nesil iPhone'un üretimine başlıyor"

'Foxconn, 7.nesil iPhone'un üretimine başlıyor'

Son dönemde sıkça duymaya başladığımız 7.nesil iPhone'un haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2013'de lanse edileceğiyle ilgili iddia güç kazanmaya devam ediyor.Macotakara sitesinin kaynaklarından aldığı son bilgilere göre Foxconn, 7.nesil iPhone'un üretimine başlamak üzere.

Macotakara sitesi 7.nesil iPhone'un, iPhone 5'le aynı üretim hatlarında üretileceğini belirtirken; üretimin seri mi yoksa pilot mu olduğuyla ilgiliyse herhangi bir detay vermedi. Bu haberin yanı sıra Japonya'nın en büyük operatörü olan ve bugüne kadar iPhone satışı yapmayan NTT DoCoMo'nun 2013 Sonbaharı için Android telefon siparişlerini azalttığını ifade eden Macotakara, bu durumun 7.nesil iPhone için yapılmış bir hamle olabileceğini belirtti.

Macotakara'nın paylaştığı bilgiyle paralel olarak Jefferies analistlerinden Peter Misek de ocak ayında yayınladığı raporunda Apple'ın 7.nesil iPhone'un üretimine Mart 2013'de başlayacağını iddia etmişti.

Hatılanacağı gibi dün KGI Securities analistlerinde Ming-Chi Kuo, kaleme aldığı son yazısında yeni iPhone'un haziran ayında tanıtılıp temmuz ayında satışa sunulacağını iddia etmişti. Kuo'ya göre yeni iPhone'un diğer "S" güncellemelerinde olduğu gibi, tasarım anlamında selefine göre bir farklılığı bulunmayacak, fakat telefon 28nm üretim prosesinden çıkan A7 işlemcisi, daha gelişmiş kamerası ve akıllı flaş sistemi ile parmak izi sensörü ile öne çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1587 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, iphone 5 ve
2 etiket daha iPhone 5S Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim