Anlık Bildirim

Fütüristik yarış oyunu AG Drive, Appstore'daki yerini aldı

Fütüristik yarış oyunu AG Drive, Appstore'daki yerini aldı
 
Zorg Entertainment tarafından geliştirilen "AG Drive" adlı fütüristik yarış oyunu Appstore'daki yerini aldı.

2260 yılının havada kıvrılan pistlerinde jet motorlarına sahip araçları kullanarak yarıştığımız bu oyunda farklı türdeki yarışlara katılabiliyoruz. Türe ilgi duyan oyuncuların aşına olduğu bu yarış türleri diğer oyunculara ve zamana karşı yarışmamıza imkan veriyor. AG Drive'ın mod çeşitliliği tatmin edici düzeyde olsa da, çok oyunculu modlara sahip olmaması pek çok oyuncuyu üzecek gibi görünüyor. Ancak, yapay zekaya karşı verilen mücadelelerin zevkli olduğunu da belirtmek gerek. Bu arada kazandığımız paralarla yeni araçlar satın alabildiğimiz gibi onları daha güçlü bir hale getirebildiğimizi de belirtelim.

Üç boyutlu bir dünyada geçen oyun, kaliteli bir görsel deneyim sunmayı başarıyor. Hızlı yapıya ayak uyduran dubstep türündeki müzikleriyle de dikkatleri üzerine çeken oyunun, jiroskop ve sanal butonlar yardımıyla sağlanan kontrol şeması da bu hıza yetişmeyi başarıyor.

Herhangi bir çok oyunculu moda sahip olmaması AG Drive için önemli bir eksiklik olsa da, bu haliyle bile eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz. Fütüristik yarış oyunlarına ilgi duyan oyunculara önerebileceğimiz AG Drive'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim