Anlık Bildirim

Galaxy A7 modeli 14 Ocak'ta tanıtılıyor


Galaxy A7 modeli 14 Ocak'ta tanıtılıyor

Samsung'un metal kasalı Galaxy A serisinin en iyi üyesi olan ve firmanın da en ince akıllı telefonu ünvanını almaya hazırlanan Galaxy A7, kısa süre içerisinde piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. 

Elde edilen katalog bilgilerine göre Galaxy A7 Güney Kore'de 14 Ocak 2015 itibariyle lanse edilecek. Model için katalog ve basın afişleri de hazırlanmış durumda. Bu bakımdan CES 2015 fuarında Samsung'un akıllı telefon lanse edeceği iddiaları da zayıflamış oluyor. 

Galaxy A7 modelinde metal kasa haricinde 5.5 inçlik Full HD ekran, Android 4.4 işletim sistemi, Cortex-A53 tabanlı 8 çekirdekli Snapdragon 615 yongaseti, 2GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 2500mAh gücünde batarya ve 6.3mm kalınlık şeklinde özellikler mevcut. 

Modelin fiyatı ve global dağıtımı hakkında bir bilgi yok ancak serideki diğer modellere bakarak 400$-450$ fiyat çizgisinde olacağı ve kısım kısım dünya ülkelerinde satışa sunulacağı tahmin ediliyor. 

Kataloglarda ortaya çıkan diğer bir model ise Galaxy Grand Max. Orta seviyenin değişmez serilerinden olan Galaxy Grand anlaşılan gelecek yıl da Samsung'un portföyünde yer alacak. Model 5.2 inçlik HD ekran, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci, 1.5GB RAM, 16GB artırılabili kapasite, 2500mAh gücünde batarya, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 13MP çözünürlükte arka kamera ve 7.9mm kalınlık şeklinde özellikler sunacak. Modelin ne zaman tanıtılacağı ise bilinmiyor.  
Galaxy A7 modeli 14 Ocak'ta tanıtılıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim