Anlık Bildirim

Galaxy Folder ve Samsung Hennessy kapaklı telefonları ile ilgili yeni görseller ortaya çıktı

Samsung'un bir dönemin popüler kapaklı akıllı telefon trendini yeniden canlandırmaya kararlı olduğunu geçen haftalarda internete sızan görsellerde anlamıştık. Samsung'un 4 Eylül'de tanıtmasını beklediğimiz kapaklı modelleri ile ilgili yeni görseller gelmeye devam ediyor.

Modellerden orta seviyeye hitap edecek olanı Galaxy Folder. Bu modelde 3.7 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte iki AMOLED ekran yer alıyor. 1.7GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisinden gücünü alan Galaxy Folder, sistemi 2GB RAM ile destekliyor. Android 4.2.2 işletim sistemi, 1820mAh batarya, 4G LTE desteği, şeklinde diğer özellikleri mevcut.

Samsung Hennessy ise giriş seviyesi bir model. Bu modelde 3.3 inçlik 320x480 piksel çözünürlükte iki ekran yer alırken, 1.2GHz saat hızında 4 çekirdekli bir işlemci sisteme güç veriyor. 1GB RAM, 1GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 5MP çözünürlükte MOCS kamera, Android 4.1.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikleri saymak mümkün.

Her iki modelin de ilk etapta Güney Kore pazarına sunulması bekleniyor. Modellerin göreceği ilgiye bağlı olarak global pazara sunulma ihtimali de bulunuyor. 
Galaxy Folder ve Samsung Hennessy kapaklı telefonları ile ilgili yeni görseller ortaya çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3300 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim