Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 Neo modeli farklı bir Snapdragon yongasetiyle Güney Kore'de satışa çıktı

Galaxy Note 3 Neo modeli farklı bir Snapdragon yongasetiyle Güney Kore'de satışa çıktı

Samsung'un Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 2 modellerinin arasına konumlandırmak amacıyla lanse ettiği Galaxy Note 3 Neo modeli memleketi Güney Kore'de satışa sunuldu. Satışa sunulmasıyla işlemci seçenekleri de ortaya çıktı.

Galaxy Note 3 Neo'nun uluslararası versiyonda 1.6GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir yongasetine yer vereceği açıklanmıştı. LTE versiyonda ise 6 çekirdekli Exynos 5260 (4 Cortex-A7 + 2 Cortex-A15) yongasetinin kullanılacağı belirtilmişti. Ancak Güney Kore versiyonunda 2.3GHz saat hızında çalışan farklı bir Snapdragon yongaseti olduğu ortaya çıktı.

Frekans hızı nedeniyle yongasetinin Snapdragon 800 olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 5.5 inçlik HD Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy Note 3 Neo bu haliyle performans konusunda hayli iddialı olacak gibi görünüyor. Xperia Z1 Compact modelinde olduğu gibi ekranı 720p çözünürlükte tutan Samsung için de bu model bir ilk olacak.

Ancak LTE-A altyapısına uyumlu olduğu için modelin sadece Güney Kore'de kalacağı veya bir kaç Avrupa ülkesinde daha satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Zira Snapdragon 800 yongasetli Galaxy S4 modeli de Güney Kore ve birkaç Avrupa ülkesinde satışa çıkmıştı. Modelde 2GB RAM, 16GB depolama, 8MP çözünürlükte arka kamera, 3100mAh gücünde batarya, suni deri arka kaplama şeklinde diğer özellikler yer alıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9772 kez okundu.
24 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim