Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 modeli Android 4.3 ile birlikte gelebilir

Galaxy Note 3 modeli Android 4.3 ile birlikte gelebilir

Google'ın Android 4.3 sürümünü Temmuz sonunda tanıtılmasının ardından gözler ilk olarak hangi cihazların bu sürümü kullanacağına çevrilmişti. 

Motorola'nın Moto X ve LG'nin G2 modellerinin Android 4.3 ile gelmesi beklenirken, bu modeller sadece güncelleme sözü ile birlikte lanse edildi. Bu kez dikkatler Eylül ayı lansmanlarına odaklandı.

Eylül ayında Sony Xperia i1, HTC One Max ve Samsung Galaxy Note 3 modellerinin tanıtılması bekleniyor fakat hangisinin Android 4.3 ile birlikte geleceğine dair herhangi bir bilgi yok. Ancak Sam Mobile tarafından elde edilen bilgiler Samsung cephesinde bir hazırlık olduğunu gösteriyor.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Galaxy Note 3 modeli hali hazırda Android 4.3 işletim sistemi ile birlikte test ediliyor. Model satışa sunulduğunda da Android 4.3 sürümü önyüklü olarak gelecek.

Sam Mobile bu bilgiyi teyit ettirdiğini de belirtiyor. Geçen yıl da Galaxy S3 modeli Android 4.0 ile gelirken, Galaxy Note 2 modeli Android 4.1 ile pazara çıkmıştı. Ayrıca Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modellerinin doğrudan Android 4.3 sürümüne güncelleneceğine dair bilgiler, Samsung'un Android 4.3 sürümüne odaklandığını gösteriyor.

İddianın diğer bir yönü de akıllı telefon üreticilerinin Eylül ayı itibariyle Android 4.3 entegrasyonuna başlayacağına işaret etmesi. Böylece Sony ve HTC'nin de yeni amiral gemi modellerinde Android 4.3 sürümüne yer vermesi ihtimali ortaya çıkıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1249 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim