Anlık Bildirim

Galaxy S4 Active'in işlemcisi Snapdragon MSM8960 olabilir

Galaxy S4 Active'in işlemcisi Snapdragon MSM8960 olabilir

Samsung'un önümüzdeki ay Galaxy S4'ün suya ve toza dayanıklı bir versiyonunu piyasaya süreceği artık gerçeğe yakın bir ihtimal. Bluetooth sertifikasyonunda da ortaya çıkan modelin işlemcisi ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Galaxy S4 ile donanım olarak aynı özelliklere sahip olacağı bilinen Galaxy S4 Active cihazının işlemcisinin nasıl bir versiyon ayrımına gideceği bilinmiyordu. Ancak GFX Benchmark sitesinde ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy S4 Active modelinde 1.9GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 Plus MSM8960 işlemcisi yer alıyor. Bunun dışında Full HD ekran, Android 4.2.2 işletim sistemi özellikleri değişmemiş.

Skorlarda Samsung Galaxy S4 J Active şeklinde adı geçen modelin SGH-I537 numarası ABD için GT-I9295 numarası ise Avrupa için geçerli olacak. 

İşlemcisine bakıldığında Galaxy S4 Active  modelinin Full HD ekran gibi özellikleri nasıl destekleyeceği merak konusu. Tahminler Samsung'un fiyatı kırmak amacıyla işlemcide kesintiye gittiği yönünde. Böylece dayanıklılık ögeleri daha fazla ön plana çıkarılmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1658 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim