Anlık Bildirim

Galaxy S4'ün klasik Home tuşu ile geleceği iddia ediliyor

Galaxy S4'ün klasik Home tuşu ile geleceği iddia ediliyor

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ün muhtemel tanıtımına sayılı haftalar kala, yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Galaxy S3 modelinin öncesinden bu yana Samsung'un Home tuşu yerine sanal tuşlara amiral gemi modellerinde yer verileceği iddiaları zaman zaman ortaya atılıyor. Ancak Samsung henüz Home tuşundan vazgeçmiş değil.

Bir Güney Kore sitesinde yer alan iddialara göre de firma Galaxy S4 modelinde de fiziksel Home tuşunu kullanmaya devam edecek. Tahminen yıl içindeki diğer modellerinde de firma bu geleneği devam ettirecek. Modelin tasarımı ise önceki modelden çok farklı olmayacak.

Modelin S-Pen teknolojisi sunacağı yönündeki iddiaları yalanlayan site harekete duyarlı bir arayüz kullanacak Samsung'un bu özelliğinin yanlış anlaşıldığını ve stylus desteği sunacağı şeklinde algılandığını belirtiyor. S-Pen teknolojisi sadece Note serisine özel olarak kalmaya devam edecek. TouchWIZ Nature arayüzü ise yine devam edecek diğer bir özellik.

Site ayrıca modelin Mart ortasında tanıtılacağı konusunda diğer iddialarla hem fikir. Satış için elini çabuk tutacak Samsung'un en geç Nisan başında da modeli pazara sunmuş olacak. 

Samsung modelin özellik ve tasarımını tamamlarken, prototipi optimize etme aşamasına geçti. Batarya ve ekran bileşenlerinin ay sonunda gelmesi ile birlikte üretim süreci de Mart ayında başlamış olacak. Herşey yolunda giderse ilk ürünler Nisan itibariyle raflarda olacak.

Modelin bugüne kadar gündeme gelen iddialardaki ortak özellikleri ise Cortex-A15 tabanlı ve 4 çekirdekli Exynos 5 Quad işlemci, Mali-T658 grafik birimi, 2GB RAM, 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 13MP çözünürlükte kamera, göz takibi ile sayfa kaydırabilen Eye Scroll teknolojisi, gözünüzü ayırdığınızda içerik oynatımına ara veren Eye Pause teknolojisi şeklinde sıralanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1836 kez okundu.
33 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim