Anlık Bildirim

Galaxy S5 mini olduğu iddia edilen bir cihaz kargo bilgilerinde görüldü

Galaxy S5 mini olduğu iddia edilen bir cihaz kargo bilgilerinde görüldü

Samsung'un test amacıyla Hindistan'daki Ar-Ge merkezlerine gönderdiği mobil cihazlar, ülkenin en büyük nakliyat takip veritabanı Zauba'ya da sık sık konu oluyor. Genelde bu sızıntılar gerçeğe dönüştüğü için Zauba'nın güvenilir bir kaynak olduğu ifade ediliyor. Platformun veritabanına düşen 5.1 inçlik bir akıllı telefondan sonra bu kez 4.47 inçlik başka bir akıllı telefon dikkatlerden kaçmadı.

SM-G800H ve SM-G800F model numaralarına sahip olan cihazın Galaxy S5 mini olmasına kesin gözüyle bakılıyor zira aynı numaralar Samsung Finlandiya destek sayfalarında da ortaya çıkmıştı.

Abisi gibi IP67 suya dayanıklılık sertifikası sahibi olduğu ifade edilen Galaxy S5 mini modelinin beklenen özellikleri ise 4.47 inçlik Super AMOLED 720p ekran, Snapdragon 400 yongaseti, 1.5GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte arka kamera, Android 4.4.2 ve 2000mAh gücünde batarya şeklinde sıralanıyor.

Tasarım itibariyle abisinden pek çok özelliği miras alacak olan Galaxy S5 mini modelinin bir veya iki ay içerisinde satışa sunulması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
768 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim