Anlık Bildirim

Gameloft'un E3 başlıklarına kısa bir bakış

Gameloft'un E3 başlıklarına kısa bir bakış
Mobil oyun dünyasının önemli firmalarından biri olan Gameloft, yeni dönemde oyuncularla buluşturacağı 6 tane oyunu E3'te sergilemeyi planlıyor. Gameloft'un E3'te sergileyeceği oyunlar; Asphalt Overdrive, Car Fast as Lightning, Spider-Man Unlimited, Dungeon Gems, Ice Age Adventures ve Modern Combat 5 şeklinde sıralanıyor.

Bu oyunlardan kısaca bahsetmek gerekirse; Asphalt Overdrive, serinin arcade tarzdaki oynanış dinamiklerini 80'li yılların neon ışıklarıyla buluşturuyor. Ancak, Asphalt Overdrive'ın serinin diğer oyunlarının aksine koşu türüne mensup olduğunu da belirtelim. Oyunun yaz bitmeden yayımlanması planlanıyor.

Listenin ikinci sırasında Disney'in Arabalar filminin Cars Fast as Lightning adlı mobil oyunu yer alıyor. Kasabamızı inşa ederek yarışlara katılabileceğimiz oyunda filmle özdeşleşen binalar ve karakterler bulunuyor. Oyunun en geç eylül ayında yayımlanması planlanıyor.

Üçüncü sırada Gameloft ve Marvel işbirliğiyle geliştirilen Spider-Man Unlimited yer alıyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere, koşu türüne mensup olan oyunun en geç eylül ayında yayımlanması planlanıyor. 

Listenin dördüncü sırasında RPG ve bulmaca dinamiklerini bir araya getiren Dungeon Gems yer alıyor. Karşımıza çıkan yaratıkları yenmek için kullanabileceğimiz 220 adet kahramanın yer edindiği oyunda taşlar arasındaki bağlantıyı kurarak mücadele vereceğiz. Oyunun bu ay yayımlanması planlanıyor.

Beşinci sırada bir başka film oyunu olan Ice Age Adventure yer alıyor. Manny, Diego ve diğer Buz Devri kahramanlarının bizlere eşlik edeceği oyunda etrafı keşfedecek, mücadelelere girecek ve yeri geldiğinde de savaşlara gireceğiz. Oyunun en geç eylül ayında yayımlanması planlanıyor.

Listenin son sırasında ise, geçtiğimiz E3'te de karşımıza çıkan FPS türündeki Modern Combat 5 yer alıyor. Modern Combat 5 hakkındaki şimdiye kadar pek çok detay gün yüzüne çıkmış olsa da henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor. Modern Combat 5'in listedeki diğer oyunlar gibi iOS, Android ve Windows Phone için yayımlanması planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
743 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim