Anlık Bildirim

Gelecek yıl ki Samsung ürünleri alüminyum kasaya sahip olabilir

Gelecek yıl ki Samsung ürünleri alüminyum kasaya sahip olabilir


Akıllı telefon pazarının tek hakimi olsa da Samsung'un çok eleştirildiği bir konu var ki o da ürünlerinde kullandığı polikarbonat malzeme. Samsung hızlı üretim yapmasını sebep gösterse de rakiplerin malzeme kalitesi açısından üst seviye ürünler sunması kullanıcıların beklentilerini artırıyor.

Samsung'un Design 3.0 adında yeni bir tasarım anlayışını benimsediği bir süre önce gündeme gelmişti. Üst seviye malzeme kalitesi sunma amacını güden bu anlayışın gelecek yıldan itibaren akıllı telefonlarda karşımıza çıkması muhtemel.

Güney Kore'den gelen bilgilere göre Samsung, gelecek yılki akıllı telefonlarında alüminyum, magnezyum ve metal gibi farklı alaşımlara yer verecek. Samsung bu hamleyi ilk olarak üst seviye modellerinde gerçekleştirecek. Ardından sonraki dönem boyunca daha alt seviye akıllı telefonlara da yeni tasarım anlayışı uygulanmaya başlayacak. 

Samsung'un Design 3.0 anlayışını ilk taşıyacak olan model ise gelecek yılın amiral gemi modeli Galaxy S5 olacak. Firma Güney Kore'deki ve Vietnam'daki tesislerde ilk tasarım örnekleri ve materyaller üzerinde çalışmalara başladı. İddiaların kaynağı ise bir grup Samsung mühendisinin Vietnam'a transfer edilmesi oldu.

Bilgiler henüz iddia seviyesinde olsa da piyasada üst seviye malzeme kalitesine önem veren ürün sayısının artması, Samsung üzerinde büyük baskı yapmaya başladı. Er ya da geç firmanın malzeme kalitesini değiştireceğine yönelik beklentiler yüksek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2194 kez okundu.
70 kişi, toplam 77 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim