Anlık Bildirim

Google I/O 2013 için kayıt başvurularına kısa bir süre kala etkinlik detaylanıyor

Google I/O 2013 için kayıt başvurularına kısa bir süre kala etkinlik detaylanıyor
San Francisco'da 15 – 17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Google I/O konferansı için daha önce kayıt başlangıç tarihini açıklayan Google, kayıtların başlamasına kısa bir süre kala etkinliğe ilişkin yeni bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

13 Mart tarihinde Türkiye saatiyle saat 16.00'da başlayacak olan kayıtlar için kişi başı katılım ücreti 900 dolar olarak belirlenirken, akademik katılımcılar için bu ücret 300 dolar olarak kayıtlara geçti. Daha önce belirttiğimiz üzere Google'ın kayıt işlemleri için Google+ ve Google Wallet'den faydalanacağını bir kez daha hatırlatalım. 

Google I/O konferansı Google'ın geliştirici sayfası Google Developers üzerinden canlı olarak da yayınlanacak iken, izleyicilerin hangi etkinliği izlediklerini öğrenebilmeleri için bir de etkinlik tablosunun sayfada yer edineceği belirtiliyor. Konferansta ana etkinliğin yanı sıra; geliştirici grupları, öğrenci temsilcileri ve Google'ın küresel ofislerinin bazı yan etkinliklerinde düzenleyeceği belirtiliyor.

Google I/O'da katılımcılar ile yeni teknolojilerini buluşturacak olan Google'ın Android 5.0 Key Lime Pie ve Motorola X-Phone'u tanıtması beklenirken; Google Glass'ın da konferansta sahne alması bekleniyor. Kayıt kontenjanının geçen yıl olduğu gibi bu yılda kısa bir sürede dolması beklediğimiz, Google I/O'da nelerle karşılaşacağımızı 15 – 17 Mayıs tarihleri arasında hep birlikte göreceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim