Anlık Bildirim

Google+ uygulaması, Android ve iOS platformları için güncellendi

Google'ın sosyal ağ servisi Google+'ın iOS ve Android uygulamaları güncellenerek yepyeni özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

iOS tarafında güncelleme ile birlikte gelen en dikkat çeken yenilik ise, bağlantıların artık Safari tarayıcısı dışında Google'ın Chrome tarayıcısıyla da açılabilmesi oldu. Böylece Google+ üzerindeki bir bağlantıyı yerleşik tarayıcı dışında da görüntülemek isteyen iOS kullanıcıları Safari yerine Chrome'u tercih edebilecekler. Apple'ın tarayıcı konusundaki kısıtlamaları kaldırmasıyla birlikte Chrome'un iOS uygulamaları için varsayılan tarayıcı olma yolunu açan Google'ın, Android tarafında sunduğu en dikkat çekici özellik ise ''Hangouts Yayında'' özelliğinin uygulama aracılığı ile kullanılabilmesi oldu. Bu sayede Android kullanıcıları, ''Hangouts Yayında'' ile yayınlanan etkinlikleri izleyebilecekler. Ancak, bu özellik sayesinde cihaz üzerinden yayın yapmak şu an için pekte mümkün olmayacak.

Güncellemeler ile birlikte Google'ın mobil Hangouts yaş sınırını 18'den 13'e indirdiğini de belirtmekte fayda var. Google+'a yeni özellikleriyle birlikte ücretsiz olarak Google Play ve Appstore üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim