Anlık Bildirim

Great Big War Game, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Great Big War Game, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında
Rubicon Development'ın sıra tabanlı strateji oyunu "Great Big War Game" Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Kaliteli grafikleri, doygun içeriği ve eğlenceli oyun yapısıyla dikkat çeken yapım, hikaye modu ve çoklu oyuncu modunun da aralarında yer aldığı dört farklı oyun modu ile oldukça uzun bir oynanış süresi vaat ediyor. Karşı takımın askerlerini saf dışı bırakarak haritaları temizlediğiniz oyunun hikaye modunda 50 farklı haritanın yer alırken, çoklu oyunda ise bu sayı 70'e ulaşıyor. Altıgen kutucuklar şeklinde parçalanmış oyun haritalarında oynanış sıra bazlı olarak ilerlerken, kontroller tek bir dokunuşla sağlanabiliyor. Her ne kadar bir savaş oyunu olsa da neşeli sesleriyle başarılı bir işitsel deneyim sunan yapımda; 9 kara aracı, 6 deniz aracı ve 8 farklı asker modellemesi bulunuyor. Ayrıca, tüm bu içeriklere ek olarak belirli bir ücret karşılığında alınabilen ek haritaların ve özelleştirmelerinde oyunda yer edindiğini belirtelim.

Eğlence ve strateji buluşturan, uzun süreli oynanışı ve doygun içeriğiyle de kaliteli bir mobil oyun deneyimi sunan Great Big War Game'e Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. Halihazırda Android versiyonu da bulunan yapımın Google Play üzerinde şu an 2.86$'dan mobil oyuncularla buluştuğunu da hatırlatalım. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim