Anlık Bildirim

Gun Bros 2, yakında Android ve iOS platformlarında

Gun Bros 2, yakında Android ve iOS platformlarında
Mobil platformun başarılı oyun yapımcılarından Glu Games, "Gun Bros" serisinin ikinci oyunu "Gun Bros 2" ile yakın bir zamanda Android ve iOS kullanıcılarının beğenisini kazanmayı planlıyor.

Henüz beta aşamasında olan yapım halihazırda Kanada Appstore üzerinden indirilebilir içerik olarak sunulurken, Glu Games'in "Gun Bros 2" için yayınladığı yeni tanıtım videosu Francis ve Percy adlı iki ana karakteri, yan karakterleri ve düşmanları yakından görmemize imkan veriyor. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi dual stick kontrol sistemine sahip olan yapım, yeni silahlar ve yeni ekipmanların yanı sıra, özelleştirilebilir silah yapısıyla da daha eğlenceli bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Yapımın beta aşamasından çıkarak diğer ülkelerin Appstore'larında ve Google Play'de ne zaman yayınlanacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da yakın bir zamanda mobil oyuncuların beğenisine sunulması bekleniyor. Eğlence odaklı bir dual stick shooter oyunu olan Gun Bros 2'nin mobil oyuncular tarafından nasıl karşılanacağını yakın bir zamanda hep birlikte göreceğiz.    


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim