Anlık Bildirim

Halfbrick'in yeni yapımı Fish Out of Water!, Appstore'daki yerini aldı

Halfbrick'in yeni yapımı Fish Out of Water!, Appstore'daki yerini aldı
Mobil platformun başarılı geliştiricilerinden Halfbrick'in geçtiğimiz ay duyurusunu yaptığı yeni mobil oyunu "Fish Out of Water!", nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Mobil oyuncuları suyun üzeride sekmekten hoşlanan deniz canlılarının macerasına ortak eden yapım, eğlence dolu saatler vaat ediyor. Fırlattığımız deniz canlısını en uzun mesafeye ve en çok sekme sayısına ulaştırmaya çalıştığınız oyun, birbirinden farklı özelliklere sahip olan 6 farklı deniz canlısı sunuyor. Sadece bu deniz canlılarını fırlatmakla kalmayacağınız oyunda değişken hava koşullarıyla mücadele etmeniz gerekeceğini de şimdiden belirtelim.

Mükemmel olmasa da verilmek isteneni fazlasıyla veren grafikleri, tek bir dokunuşla kontrol edilebilen yapısı ve kulağa hoş gelen sesleriyle kaliteli bir oyun deneyimi sunan Fish Out of Water!'a Appstore üzerinden aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi yapımların altına imzasını atan Halfbrick'in Türkçe dil desteğini de unutmadığını hatırlatalım. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim