Anlık Bildirim

Hitman: Sniper güncellemesi oyunu Cadılar Bayramına çeviriyor

Square Enix’in popüler suikastçi oyunu Hitman. Sniper, yaklaşan Cadılar Bayramı öncesinde önemli bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme sonrasında oyuncular Cadılar Bayramı temasına adeta doyacak.

Square Enix’in popüler suikastçi oyunu Hitman: Sniper, yaklaşan Cadılar Bayramı öncesinde önemli bir güncelleme aldı. Oyunun tamamı Cadılar Bayramı temasına bürünürken, sınırlı sayıda özel bir silah da envantere eklendi.

Cadılar Bayramı Teması

Yeni güncelleme sonrasında oyuncular Cadılar Bayramı temasına adeta doyacak. Ayrıca Karadağ’daki görevde de Cadılar Bayramı dekoru ağırlıkta ve üst seviye hedefler özel kostümlerle karşınıza çıkacak. Yine oyuna bir Cadılar Bayramı müziği eklenmiş.

Agent 47 tarafında ise sınırlı sayıda bir crossbow silahı görüyoruz. Özel silah, domino atışlarında düşmanı daha fazla havaya fırlatma veya aynı anda birden fazla ok atabilme gibi ilginç özelliklere sahip. Hitman: Sniper güncellemesinin, bir oyunda bu yıl yapılmış en iyi Cadılar Bayramı güncellemesi olduğu ifade ediliyor.

Hitman: Sniper ayrıca Cadılar Bayramı nedeniyle yüzde 80 civarında bir indirime girmiş durumda. iOS versiyonunda 59 kuruş fiyat etiketi varken Android tarafında ise 3.09TL civarında bir fiyat isteniyor.


 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim