Anlık Bildirim

Delta Force geri dönüyor: İşte yeni oyunun fragmanı ve detayları

90'lı yılların sonunda popüler olan taktiksel askeri nişancı serisi Delta Force, modern platformlarda yeniden hayat buluyor.                                     

Delta Force geri dönüyor: İşte yeni oyunun fragmanı ve detayları Tam Boyutta Gör

TiMi Studio Group, 18 Ağustos'ta Delta Force serisinin yeni oyununu gösteren kısa bir oynanış fragmanı yayınladı. Oyunun tamamının 22 Ağustos'ta Gamescom 2023'teki Canlı Açılış Gecesi etkinliği sırasında gösterilmesi planlanıyor.

Teaser, oyunun alfa öncesi sürümünden küçük oynanış parçacıkları içeriyor. Videoda otomatik tüfek, susturuculu tabanca, yay ve roketatar gibi çeşitli silahlar gösteriliyor. Yenilenen Delta Force'un geliştiricileri ortamı yaratmak için fotogrametri kullandıklarını, askeri uzmanların hareketlerini kaydettiklerini ve eski özel kuvvetler savaşçılarına danıştıklarını belirtiyorlar. Karakterleri yaratmak için gerçek hayattan aktörler de kullanılmış.

İlk versiyonu 1998'de çıkmıştı

Oyunun hikaye senaryosu Ridley Scott'ın Josh Hartnett ve Ewan McGregor'lu Black Hawk Down filmine dayanıyor. Ayrıca oyun, tek bir haritada 32'den fazla oyuncunun yer aldığı geniş ölçekli bir PvP modu da sunacak. Delta Force, PC (Steam ve Epic Games Store), PlayStation, Xbox ve mobil cihazlar dahil olmak üzere çeşitli platformlarda satışa sunulacak.

Yeni oyun, Call of Duty: Mobile, Arena of Valor ve Honor of Kings gibi mobil oyunlarla tanınan TiMi Studio Group tarafından geliştiriliyor. NovaLogic Studios'un orijinal Delta Force nişancı oyunu 1998 yılında piyasaya sürülmüş ve PC oyuncuları arasında son derece popülerlik kazanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7270 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fps, nişancı oyunu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim