Anlık Bildirim

Honor Watch akıllı saat ve Honor Flypods kablosuz kulaklık detaylanıyor

Kızaklı Honor Magic 2 akıllı telefonu ile merak uyandıran Huawei iki önemli ürün daha hazırlıyor. Honor Watch akıllı saat ve Honor Flypods kablosuz kulaklık da etkinlikte tanıtılacak.

31 Ekim itibariyle yeni bir etkinlik düzenleyecek olan Huawei yine önemli ürünler tanıtmaya hazırlanıyor. Honor Magic 2 kızaklı telefonun yanında Honor Watch akıllı saat ve Honor FlyPods kablosuz kulaklık da tanıtılacak.

Honor Watch ve Honor FlyPods

Honor Watch modeli genel anlamda Huawei Watch GT modelini temel alıyor ancak bazı özelliklerde kırpmalar olacağı ifade ediliyor. Takimetre, NFC ile mobil ödeme gibi özelliklerin yer aldığı modelin 150$ civarında bir fiyat etiketi ile piyasaya çıkması bekleniyor. Çelik kayış yanında kauçuk ve deri kayışlar da olacak.

Honor FlyPods ise merakla beklenen ancak tanıtılmayan Freebuds 2 kablosuz kulaklığın asıl hali. Bununla birlikte yine kırpmalar var. Kablosuz kulaklığın dış kısmında dokunmatik kontroller, gelişmiş gürültü engelleme ve şarj edilebilir kılıf gibi üst seviye özellikleri çıkardığı belirtiliyor.

Honor Magic 2 ise kızaklı yapısıyla merak uyandırıyor. Mi Mix 3 gibi arka kapağın tamamen sürgülü olduğu model agresif bir ekran-kasa oranına sahip olacak. Kalınlık değeri ise 8.3mm civarında.

 

Honor Watch akıllı saat ve Honor Flypods kablosuz kulaklık detaylanıyor Tam Boyutta Gör

Honor Magic 2 özellikleri

6.39 inçlik AMOLED ekranında 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan Honor Magic 2 modeli Kirin 980 yonga setinden güç alıyor. 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi seçenekleri olacak. 3000mAh kapasiteli batarya hızlı şarj ile destekleniyor.

Honor Magic 2 modeli ana akım bir akıllı telefon gibi görünse de profesyonelleri de hedefliyor. Bu bakımdan 16MP çözünürlüğünde tek bir özçekim kamerası bulunuyor. Diğer iki kamera ise 3D ToF sensör olarak kullanılıyor.

ToF teknolojisi lazer ışınlarıyla mesafeyi ölçebilen ve bunu zengin gerçeklik uygulamalarına aktarabilen bir teknoloji. 20MP+2MP çözünürlüğündeki iki kamera bu işe yarıyor. Derinlik algısını geliştiren ToF sensörler ile gelişmiş zengin gerçeklik ve karma gerçeklik uygulamaları, gelişmiş yüz tanıma sistemi mümkün hale geliyor.

Arka kısımda ise 16MP + 24MP + 16MP şeklinde 3 kamera yer alıyor. Fonksiyonları tam olarak bilinmese de geniş açı ve optik yakınlaştırma yapabildiği tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim