Anlık Bildirim

Hoparlörsüz kulaklık modeli: Sound Band


Popüler bağış sitesi Kickstarter üzerinde başlatılan güncel projelerden Sound Band, üzerinde hoparlör barındırmayan özel teknolojisi sayesinde kemik ve doku üzerinden ses aktarımı sağlayabiliyor. Kablosuz olarak Andorid ve iOS işletim sistemine sahip akıllı cihazlar ile kullanılabilen ve hoparlör olmayan yapısı sayesinde müzik dinlenirken ya da konuşma yapılırken çevrenin de duyulabilmesine imkan veren ürün, gövdesinde yer alan kontrol ünitesinden çağrı cevaplama işlemini de yerine getirebiliyor.
Yapılan geliştirimeler sonucunda 4. versiyona ulaşan ve seri üretime hazır duruma geldiği belirtilen Sound Band, site üzerinde yapılacak 125$ (20$ kargo) bağış ile farklı dış kaplama seçenekleriyle elde edilebiliyor ve geliştiricinin söylediğine göre üst seviye bir ses kalitesi ortaya koyabiliyor.
Projeye başlanırken konan 175,000$ hedefin bitimine 41 gün kala 1,245 bağış ile 150,043$'lık kısmını toplayan Sound Band projesi hakkında hazırlanmış ayrıntılı tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek, ürünün çalışma prensibini rahatlıkla görebilirsiniz


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2150 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter, Kulaklık
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim