Anlık Bildirim

Huawei'nin ilk akıllı TV'si Nisan'da geliyor, hedef 10 milyon adet satmak

Huawei'nin akıllı televizyon pazarına girmeyi planladığına dair haberler geçtiğimiz yıldan beri gündemde. Çinli şirketin çift kamera ile donattığı ilk televizyonu Nisan ayında gelecek.
Huawei TV tedarik zinciri yöneticisinin verdiği bilgilere göre Çinli teknoloji devi ilk akıllı televizyonunu Nisan ayında çıkaracak. Bu hamle aynı zamanda şirketin sadece mobil cihazlara değil aynı zamanda diğer teknoloji ürünlerine de odaklanmayı hedeflediğini gösteriyor.
Televizyon sektörüne adım atmaya hazırlanan Huawei biri 55 inç diğeri ise 65 inç olmak üzere iki model piyasaya sürecek. Rapora göre küçük olan 55 inç TV'nin panel tedarikçisi Beijing Oriental Enterprise (BOE), 65 inç ekranın ise Shenzhen China Star Optoelectronics Technology Co., Ltd. (CSOT) olacak.

Çift kamera ile gelecek

Her iki Huawei televizyonun da video konferans, oyun ve sosyal bağlantı için çift kameraya sahip olacağı belirtildi. Bu da şirketin özellikle Çin dışında gizlilik ve güvenlik konusunda büyük sıkıntı yaşayacağı anlamına geliyor. Zira bu özellik gerçeğe dönüştüğünde herhangi bir güvenlik  açığı tüm ailenin mahremiyetini tehlikeye sokabilir.
Raporda ayrıca daha TV sektörüne adım atmadan önce bile Huawei'nin 10 milyon TV satma hedefi belirlediğinin altı çiziliyor. Her halükarda şirketin bu hedefe ulaşabilmesi için Hindistan gibi kalabalık nüfusa sahip pazarlar büyük bir önem taşıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14363 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, televizyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim