Anlık Bildirim

Hyundai Kona'nın Türkiye fiyatı belli oldu!

Güney Koreli üreticinin kompakt Suv sınıfındaki güçlü temsilcisi Hyundai Kona'nın Türkiye lansmanı bugün gerçekleşti. 11 Mayıs itibariyle satışa çıkacak aracın başlangıç fiyatı 99 bin 900 TL.

Hyundai Kona'nın Türkiye fiyatı belli oldu! Tam Boyutta Gör
 

Güney Koreli üreticinin kompakt SUV sınıfına kazandırdığı yeni üyesi Hyundai Kona’nın Türkiye lansmanı gerçekleşti. Paylaşılan bilgilere göre araç oldukça rekabetçi bir fiyata sahip olarak satışa sunulacak. İşte Hyundai Kona’nın özellikleri ve fiyatı:

Hyundai tarafından duyurulana göre Türkiye pazarına giriş yapan Hyundai Kona 120 beygirlik 1.0 litre T-GDI ve 177 beygirlik 1.6 litre T-GDI benzinli motorlarla satışa sunulacak. 1.0 litrelik motor 6 ileri manuel şanzıman ve 4x2 çekiş sistemi, 1.6 litrelik motor ise 7 ileri DCT şanzıman ve 4x4 çekiş sistemine sahip olacak. Hyundai, karma yakıt tüketiminin 100 km’de sırasıyla 5.5 litre ve 7.1 litre olduğunu belirtiyor.

Hyundai Kona’da Style, Elite ve Elite Smart olmak üzere üç farklı paket bulunacak. Küçük hacimli motor yalnızca Style paketiyle tercih edilebilirken, diğer ünitede Elite ve Elite Smart paketleri arasında seçim yapılabilecek. Fiyat konusuna gelecek olursak, Style paketiyle 99 bin 900 liradan başlayan Hyundai Kona’nın satış fiyatı, en yüksek paket olan Elite Smart paketiyle 139 bin liraya yükselecek. Elite paketi ise 130 bin liradan alıcı bulacak.

Yan aynalarda ve tavanda siyah rengin tercih edilebileceği Hyundai Kona’da sekiz farklı gövde rengi tercih edilebiliyor. İç tarafta ise gri, kırmızı ve limon yeşili olmak üzere üç farklı döşeme kombinasyonu arasından seçim yapmak mümkün. Hyundai, kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde titreşimin ve gürültünün en aza indirildiğini, bu sayede yaşam alanındaki konforun artırıldığına dikkat çekiyor.

Yeni Hyundai Kona’nın Elite paketindeki ek donanımlar arasında elektronik kontrollü klima, start/stop butonu, 17 inç alaşım jantlar, deri direksiyon ve vites topuzu, geri görüş kamerası, Apple Car Play ve Android Auto desteğine sahip 7 inç ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunacak. Elite Smart paketiyle gelen donanımlar arasında ise 18 inç alaşım jantlar, kör nokta uyarısı, arka çapraz trafik çarpışma uyarısı, LED arka stoplar, 8 inç göz hizası göstergesi, kablosuz şarj sistemi ve elektrikli katlanır yan aynalar yer alıyor.

Bayilerdeki yerini alan Hyundai Kona'nın satışına 11 Mayıs itibariyle başlanacak. Şimdilik benzinli motorlarla satışa sunulacak aracın motor gamına haziran ayı ortasında dizel seçeneği de eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25164 kez okundu.
47 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hyundai kona, hyundai kona fiyatı ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim