Anlık Bildirim

James Bond heyecanı mobilde devam ediyor

Bon : Spectre filminin vizyona girmesine sayılı günler kala heyecanı canlı tutmak adına mobil oyunu da mağazalarda yerini almış durumda.


Glu Games'in imzasını taşıyan RPG kart oyunu türündeki James Bond: World of Espionage, aslında filmden biraz bağımsız bir hikayeye sahip. Oyunda MI6 lideri Ajan M olarak James Bond'u dünyanın çeşitli bölgelerinde gizli görevlere gönderiyoruz.


Grafikleri ve geçiş animasyonları ile dikkat çekse de oyun kart tabanlı olduğu için sürekli bir aksiyon yaşatmıyor. Yetenekli MI6 ajanlarından seçim yaparak ekibinizi oluşturduktan sonra görevlere başlıyorsunuz. Her ajanın kendine özel yetenekleri bulunuyor. Görev yaptıkça seviye ve yetenekleri artıyor. Bunlar da kartlara yansıyor.


Her görevde can, stamina ve enerjinizin belirli bir seviyede olması gerekiyor. Kart mücadelelerinde sahip olduğunuz bu değerlerin karşı taraftan iyi olması gerekiyor. Ayrıca diğer oyuncularla da birebir kart mücadelesi yapabiliyorsunuz. Belirli zamanlarda açılan turnuvalarda zamana karşı yarışarak dünyaya hakim olabiliyorsunuz. Oyun ücretsiz olarak sunuluyor.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim