Anlık Bildirim

WhatsApp'ta depolama alanı yönetimi artık daha kolay

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, güncellediği depolama yönetimi aracı ile artık kullanıcıların alan yönetimini kontrol etmesinde kolaylık sunuyor.

WhatsApp'ta depolama alanı yönetimi artık daha kolay Tam Boyutta Gör

WhatsApp, bir süre önce sohbetlerin, resimlerin, GIF'lerin, videoların, sesli mesajların ve belgelerin cihazınızda kapladığı alanın ayrıntılı dağılımını sunmak için depolama yönetimi özelliğinin tanıtmıştı.

Şimdi ise mesajlaşma uygulaması, hem büyük dosyaları hem de birçok kez iletilen medyayı uygun şekilde gruplandıran, dosyaları boyutlarına göre sıralayan ve dosyaları silmeden önce ön izlemenin bir yolunu sunan, yeniden tasarlanmış bir depolama yönetimi aracı sunmaya başladı.

WhatsApp'ta daha kolay alan yönetimi

WhatsApp uygulamanız içinden depolama alanınızı yönetmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmelisiniz:

  • Uygulamaya girin
  • Ayarlar
  • Depolama ve veriler
  • Depolama alanını yönet

Depolama alanını yönet kısmına geldiğinizde sayfanın en üstünde; WhatsApp'ın telefonunuzda ne kadar yer kapladığını ve cihazınızda ne kadar boş alan bulunduğunu göreceksiniz.

Açılan sayfada, 'Çok kez iletilmiş' ve '5 MB boyutunun üzerinde' başlıkları ile uygulamadaki dosyaları görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca 'Sohbetler' başlığıyla da mevcut mesajlaşmalarınızda yer alan dosyalara tek bir yerden ulaşabileceksiniz. Daha kullanışlı depolama alanı ayarlarında yer alan bu başlıkların içindeki dosyaları en yeni, en eski ve en büyük seçenekleriyle sıralayabilecek ve isterseniz sadece seçtiğiniz dosyaları ya da tümünü silebileceksiniz. 

WhatsApp, yeniden tasarlanmış depolama alanı yönetimi özelliğini sunmaya başladı. Yakın zamanda tüm kullanıcılar cihazlarında bu özelliğe kavuşmuş olacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim