Anlık Bildirim

KFC'nin yeni akıllı restoranı yüz ifadesine bakarak sipariş önerecek

Baidu ve KFC'nin akıllı restoranı müşterilerin yüz ifadelerinden sipariş tavsiyesine bulunabiliyor. Yüz tanıma kioskları müşterinin yaşına, cinsiyetine ve yüz ifadesine bakarak yemek önerebiliyor.
KFC, müşterinin yüz ifadesine dayalı önerilerde bulunabilecek akıllı bir restoran açmak için Baidu ile işbirliği yapıyor. Siparişleri alacak kiosklar, Baidu'nun teknolojisi ile desteklenmiş durumda. Müşterinin ruh halinin ne olduğunu tahmin etmek için yaşına, cinsiyetine ve yüz ifadelerine bakıyor.
Baidu yayınladığı basın açıklamasında KFC kioskların, 50'li yaşlarda bir kadın müşteriye kahvaltı için püre ve soya sütü önerirken, 20'li yaşlarda genç bir müşteriye öğle yemeği için çıtır tavuklu hamburger, kızarmış tavuk kanadı ve kola tavsiye ettiğini söylüyor.
Müşteriler, sistemin getirdiği önerileri beğenmeyebilirler ancak bunları yalnızca birer öneri olarak kabul etmeleri gerekecek. Kiosklar yerleşik bir yüz tanıma özelliğine sahip olacaklar. Dolayısıyla, mekana sık sık giden müşterilerin daha önce ne sipariş ettiğini hatırlayarak en sevdiği yemekleri önermesi de mümkün olabilecek. KFC'nin yüz tanıma kioskları şimdilik, Pekin'de bulunan bir akıllı restoranla sınırlı. Teknolojinin kısa sürede farklı lokasyonlarda da kullanıma sunulması planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4473 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
baidu, sipariş ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim