Anlık Bildirim

Microsoft "Surface Phone" ile yeni bir kategori getirmek istiyor

Akıllı telefon alanında oldukça sessiz bir profil çizen Microsoft, bir sonraki Windows Phone modelini klasik amiral gemilerinden farklı kılarak sadece bir telefondan daha fazlasını sunmak istiyor.
Microsoft, bu yıl akıllı telefon işinde çoğunlukla sessiz kaldı ancak herkes şu an şirketin önümüzdeki yıl süper bir amiral gemisi çıkarmasını ve Windows Phone'u bir platform olarak yeniden gündeme getirmesini bekliyor. Şirketin Pazarlama Müdürü Chris Capossela, CEO Satya Nadella'nın "nihai mobil cihazı" yapmak istediğini belirterek bu planlar hakkında bize birkaç ayrıntı sundu.
Microsoft'un bir sonraki telefonla yapmaya çalıştığı şey yeni bir ürün kategorisi yaratmak. Bu da Surface Phone'un sadece bir telefondan daha fazlası olabileceği anlamına geliyor. Redmond merkezli şirketin asıl yapmak istediği şey telefon ve PC dünyalarını aynı cihazla ele almak. Continuum açıkça burada önemli bir rol oynayacak ancak Capossela daha fazla şey olabileceğini ima ediyor.

"Yeni bir şeyler yapmak istiyoruz"

Windows Haftalık podcast sırasında yapılan röportajda Capossela; Satya Nadella'nın sözlerini yineledi. Microsoft'un yeni harika cihazlar oluşturma konusunda ortaklarıyla birlikte çalışmak istediğini ve aynı zamanda bu cihazların sahip olabileceği yeni özellikleri desteklemek için Windows 10 Mobile'ı geliştirdiğini söylediğini tekrarladı.
Microsoft yalnızca yeni bir şey bulmak ve iPhone ya da amiral gemisi Android telefonlarla rekabet edebilecek bir başka üst sınıf telefon üretmek istemiyor. Capossela bu konuda yaptığı açıklamada "Studio, Book veya Pro gibi bir şey yapmak istediğimizde bir numaralı hedefimiz, daha önce yapılmamış ve Windows ekosistemi için pazarı genişletebilecek yeni bir cihaz kategorisi yaratmaya çalışmak. Daha önce yapılmamış bir şeyler yapmak istiyoruz. Yeni bir kategori yaratmak istiyoruz " diyor.
Tabii ki, henüz hiçbir detay yok ancak Microsoft, akıllı telefon ekosistemi için büyük bir şeyin geleceğine dair ipuçları veriyor. Bunun ne zaman gerçekleşeceğini bilemiyoruz bu nedenle şu an için bekleyip görmekten başka şansımız yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23234 kez okundu.
40 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim