Anlık Bildirim

LG geçtiğimiz yılı LED monitör pazarının lideri olarak kapattı

Güney Kore merkezli lider elektronik üreticilerinden LG, LED monitör segmentinde geçtiğimiz yılı zirvede tamamlayan isim oldu. CCFL-backlit tabanlı monitörlerin hakimiyeti altındaki pazarda LED monitörler her geçen gün daha fazla sayıda kullanıcı tarafından tercih edilirken, 2009 yılında %1 olan pazar payının 2010'da %10 çıktığı belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre LG, geçtiğimiz yıl 2.92 milyon adet LED monitör sataran bu alanda %18 pazar payı elde ederek zirvedeki isim olmayı başardı. 2011 yılı için LED-backlit tabanlı monitörlerin, tüm pazarın %30'unu oluşturması beklenirken E50, E60 vge E90 sierisi LED LCD monitörleri ile LG, satışlarını daha da arttırarak %20 pazar payı hedefliyor.

LG'nin Monitör Bölümü'nden sorumlu başkan yardımcısı Si-hwan Park konuyla ilgili açıklamasında; "Başarımızın nedeni oldulça basit. Müşterilerimizi dinliyor ardından onların ihtiyaçları etrafında yenilikler yapıyoruz. Pazar payımızdaki büyümeyi sürdürmek için yakın gelecekte CINEMA 3D monitörlerine geçiş yapacağız." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9887 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, pazar payı ve pazar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim