Anlık Bildirim

Life is Strange ile ilginç bir macera sizi bekliyor

Bir dönemin popüler macera oyunlarından birisi olan Life is Strange mobil dünyadaki macerasına devam ediyor. Yaklaşık 8 ay aradan sonra Android platformuna da geldi.

Masaüstü ve konsol platformlarının 2015 yılındaki en beğenilen yapımlarından olan Life is Strange, geçen yılın sonlarında iOS platformuna ve nihayet geçtiğimiz hafta da Android platformuna sunuldu.

Life is Strange neler sunuyor?

Oyunun konusu Maxine Caufield adında fotoğraf çekmeyi çok seven bir lise öğrencisi etrafında şekilleniyor. Zamanı geri alabildiğini fark eden Max daha sonra bunu kullanarak en yakın arkadaşı Chloe Price’ın hayatını kurtarır. İki arkadaş aniden kaybolan Rachel Amber’ın peşine düşer ve Arcadia Bay bölgesinin sırlarını çözmeye çalışır.

Zamanı geri almak oyunda avantaj sayılmıyor zira kelebek etkisi yarattığı için farklı olaylara da sebebiyet verebiliyor. Bu bakımdan özelliği çok dikkatli kullanmak ve bazen yapılan hamleleri geri almak gerekiyor.

Kontrolcü desteği de sunan oyun ekran üzeri kontrollerle yönetiliyor. Oyunda nesnelerle etkileşime girebildiğiniz gibi karakterlerle de konuşarak hikayeyi yönlendiriyorsunuz. Özgün seslendirilen ve arka plan müzikleri bestelenen oyun hoş bir görsel atmosfer sunuyor. Oyun ücretsiz.

Life is Strange: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim