Anlık Bildirim

Little Things® Forever'da her şey çok karışık

KlickTock tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde Appstore'da 2,99$’dan çıkışı gerçekleşen ‘Little Things® Forever’ indirime giderek 0,99$'lık fiyat etiketi ile mobil oyuncuların beğenisine sunuldu. 

Little Things® Forever’da belli şekilleri oluşturan nesneler arasından bize ismi verilen eşyaları bulmaya ve bazen de yapbozları çözmeye çalışıyoruz. Geniş bir eşya yelpazesi sunan oyun başarılı çizimleri ve kulağa hoş gelen müzikleriyle bulmacalar ve yapbozları eğlenceli bir hale getiriyor. Basit bir kontrol yapısına sahip olan oyun hem yatay hem de dikey olarak oynanabiliyor. Little Things® Forever ‘Game Center’ desteğiyle de arkadaşlarınızla puanlamalar üzerinden rekabet etmenize imkan veriyor. İngilizce, Almanca, İspanyolca gibi birçok dil desteği bulunan oyunda Türkçe desteklenen diller arasında yer almıyor.

Kaliteli bir oyun deneyimi sunan Little Things® Forever’ın eğlenceli yapbozlarına ve dikkat gerektiren bulmacalarına 0,99$’lık fiyat etiketi ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim