Anlık Bildirim

Logitech'den üzerinde touchpad yer alan kablosuz klavye: TK820

Değişen şartlar nedeniyle son zamanlarda mobil aksesuar ürünlerine daha fazla ağırlık veren ancak bilgisayar donanımları üretmeye de devam eden dünyaca ünlü Logitech, üzerinde touchpad bulunan yeni kablosuz klavye modelini resmi olarak duyurdu.  
TK820 model ismiyle hazırlanan Logitech kablosuz klavye, öncelikle harici fare ihtiyacını ortadan kaldıran touchpad bölümüyle birçok benzerinden ayrılıyor. Sade bir tasarım anlayışı ve ince gövde yapısıyla geliştirilen modelin touchpad kısmı, Windows 8 işletim sistemine özel olarak 13 farklı farklı kaydırma hareketini destekliyor (Logitech SetPoint yazılımıyla) ve çoklu dokunmatik işlemleri rahatlıkla yerine getirilebiliyor. Firmanın PerfectStrokeTM isimli tuş sistemiyle üst seviye yazma deneyimi ortaya koyabildiği belirtilen TK820, Logitech'in ufak boyutlu 2.4GHz alıcısı ile kablosuz olarak kullanılabiliyor.
Ağustos ayı içerisinde 99,99$ fiyat etiketiyle Amerika ve Avrupa merkezli olarak satışa sunulacağı belirtilen Logitech TK820 klavye modeli hakkında hazırlanmış tanıtım videolarını aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Logitech'den üzerinde touchpad yer alan kablosuz klavye: TK820
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3348 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Klavye, Logitech ve touchpad
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim