Anlık Bildirim

MSI'dan Mini-ITX formunda Radeon R9 270X ekran kartı geliyor

MSI'dan Mini-ITX formunda Radeon R9 270X ekran kartı geliyor
AMD'nin San Jose'de düzenlediği HSA Geliştirici Etkinliği'nde konuştuğumuz MSI yetkilileri, masaüstü oyunculukta geleceğin Mini-ITX form faktöründe olduğunu, oyuncuların konsol boyutundaki sistemlerde yüksek performans arzulayacağını ifade etmişlerdi. Gelen yeni haberlere göre MSI, Mini-ITX sistemler için ürün gamını genişletmeye devam ediyor.
Kısa bir süre önce Nvidia GeForce GTX 760 için Mini-ITX formunda özel bir versiyon hazırlayan MSI, şimdide AMD platformu için benzer bir model ile karşımıza çıkıyor. Orta segment için hazırlanan Radeon R9 270X ekran kartını masaya yatıran MSI, Gaming serisi altında kartın  Mini-ITX form faktörüne sahip minyatürize bir versiyonunu kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
AMD'nin 28nm Curacao XT grafik yongasından güç alan ekran kartında 1280 adet paralel işlem birimi bulunuyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 4GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan kartın çalışma hızları ise GPU için baz 1030MHz ve Boost 1120MHz, bellekler için efektif olarak 5.6GHz belirlenmiş. Çift slot tasarım ile karşımıza çıkan kart için soğutma da büyük önem taşırken, MSI'ın bu noktada iddialı soğutucu tasarımı Twin Frozr IV'e yer verdiğini görüyoruz.
Genel görünüm anlamında MSI'ın GeForce GTX 760 Gaming ITX modeliyle büyük oranda benzerlik gösteren ekran kartında, görüntü aktarımı için iki adet mini DisplayPort, bir adet HDMI ve bir adet DVI konnektörlerine yer verildiğini görmekteyiz. İhtiyaç duyduğu gücü sağlamak için iki adet 6pin PCIe güç konnektöründen istifade eden kart, özel bir baskı devre kartı kullanıyor.
MSI R9 270X Gaming ITX'in fiyatı ve çıkış tarihi şu an için bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim