Anlık Bildirim

MSI'dan grafik kartı dışarıda hepsi-bir-arada bilgisayar

Yükseltme imkanının pek olmadığı hepsi-bir-arada bilgisayar konsepti için MSI'dan ilginç bir çözüm var. Ekran arkasına entegre yuva ile harici grafik kartları mümkün oluyor.

Genelde masaüstü veya dizüstü bilgisayar olsun, ekran kartları kasa içerisinde yer alır ve bu şekilde kabul görür. Son dönemde bazı ilginç masaüstü veya dizüstü tasarımlarda, harici olarak bir kutu içerisinde ekran kartı desteği sağlandığını görüyoruz. Özellikle yükseltme imkanı olmayan bilgisayarlar için harici kutu, bir alternatif olma amacını taşıyor. Tüketici tarafından pek tercih edilmese de bu tasarımların sayısı artıyor. 

MSI'nın CES 2016 fuarında duyurduğu Gaming 27XT adındaki hepsi-bir-arada bilgisayar modeli, harici bir ekran kartı desteği sunuyor. Kaplumbağa misali kasanın arka kısmında entegre edilmiş bir yuvaya, kullanıcılar harici ekran kartları takabilecekler. Böylece güçlü bir oyuncu sistemi kurulmuş olabilecek. 

Fuarda, Core i7 5960X işlemci ve Titan-X ekran kartı barındıran Origins AIO Omni modeli güçlü bir oyuncu bilgisayarı olarak öne çıkmıştı. MSI Gaming 27XT modeli de opsiyonel olarak kullanıcılara rekabet imkanı tanıyacak. Bilgisayarın ne tür konfigürasyon sunacağı şimdilik belli değil. Bu cihazın yanında iki adet GeForce GTX 980 grafik kartı ve Intel Core-i7 işlemci barındıran Vortex Gaming Tower adında kompakt bir PC modeli de tanıtıldı. Detaylar ilerleyen aylarda açıklanacak.  
MSI'dan grafik kartı dışarıda hepsi-bir-arada bilgisayar
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7823 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
msi gaming 27xt, Donanım Bileşenleri ve
2 etiket daha CES2016 msi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim