Anlık Bildirim

Merakla beklenen Xiaomi Mi Band 4'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı

Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı yeni nesil fitness bilekliğinin gerçek görüntüleri internete düştü. Renkli ekran ile gelmesi beklenen Mi Band 4'ün fiyat etiketi de haberimizde.
Xiaomi'nin, Mi Band 4 olarak anılan yeni nesil fitness bilekliği üzerinde çalıştığını biliyoruz. Hatta geçtiğimiz haftalarda bilekliğinin bazı görüntüleri yayınlandı. Yeni nesil Mi Band'in NFC ve Bluetooth 5.0 desteği ile gelmesi ve doğal olarak öncekilerden daha iyi özellikler sunması bekleniyor.
Daha önce internete düşen görseller cihazın öncekinden biraz daha büyük ve renkli bir ekrana sahip olacağını ortaya koymuştu. Şimdi ise Slashleaks tarafından Mi Band 4'ün bir sürü gerçek görüntüsü sızdırıldı. Paylaşılan görüntüler ağırlıklı olarak bilekliğin renkli ekranını vurguluyor.

Fiyat etiketi de belli oldu

Görsellerin birinde saat yeşil renkte, kalp atış hızı sensörü simgesi turuncu renkte gösterilmiş. Adım sayarın çevresinde ise renkli bir halka var. Slashleaks'in yayınladığı görsellerde bunlardan başka herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak bugünkü sızıntıyı tamamlayacak birkaç detaya sahibiz.
Mi Band 4'ün öncekine kıyasla daha büyük bir pil içermesi bekleniyor. Ayrıca şirketin Xiao AI adlı sanal asistanı ile birlikte sunulacak. NFC destekli versiyonunun 72 dolar olacağı söyleniyor. Standart model ise 28-43 dolar arsında bir fiyatla satılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim